GeForce 8800 GT

Pirmie iespaidi par nVIDIA GeForce 8800 GT video karti (Superclocked variācija).

  • Pārāk liela

    …Vismaz priekš Asus M2NBP-VM CSM mātesplates. 24 cm! Ar vienu spraudienu tā mani atbrīvoja no 50% HDD portu (2 SATA, 1 IDE), jo naturāli iet tiem pāri tik zemu/tuvu, ka veiksmīgi tos nobloķē. Man paveicās, ka no četriem cietņiem viens joprojām sēž uz IDE – no kastes nācās izņemt tikai vienu SATA HDD, kuru izdevās piešķilt atpakaļ caur ārējo USB. Bet nu vispār baigi. Ja plānojat šo te grābt ciet – vispirms 7x nomēriet, vai tā vispār saies uz mātenieces un vai nenāksies kaut ko raut ārā.

  • Jaudīga

    Ojēs. Ar veco 7600 GS nav pat runas par sacensību, 7600 tikko ir paguvis atsperties startā, kad 8800 jau dzer šampanieti uz pjedestāla. Labs piemērs – Guitar Hero III PC. Ar 7600, lai nebūtu jāspēlē tukšai zālei, grafika tika nogriezta uz minimumu – 640×480, un viss uz Low. 8800 uzliku 1600×1200 un visu uz maksimumu. Geimeri sapratīs.

  • Cool n’ Quiet

    Vismaz cik nu pa vienu dienu ir sanācis patestēt. Kad pirku, jau biju samierinājies, ka būs vēl viens veņķiks kastē un nāksies pieciest lielāku troksni. A skuju – pie pašas ieslēgšanās visi 3 ventilatori iebļaujas gandrīz skaļāk par spīkeri, bet BIOS ātri vien tos piebremzē un ekstra ventilatoru nedzird vispār (datorkaste man ir ~40cm attālumā no labās auss, ar atvērtu sāna vāku, plecu augstumā).

Īsumā tas arī viss. Cerams, ka tuvākajās dienās izdosies pasūtīt PlayStation 2 un tikt pie tā gana laicīgi, lai Vinterīnmu nedēļu aizvadītu godam! :)

0 Comments on “GeForce 8800 GT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*