rotallietas.lv

Tāds mazs reklāmrakstiņš, par ko man neviens neko nemaksā. Tikai no paša pieredzes.

Tātad: rotallietas.lv

Pirmais, kas ir redzams, atverot lapu, ir plīša(?) Vinnijs pūks un plikgalvaini plastmasas bēbji. Bet nevajag nobīties un ļauties pirmajam iespaidam – jau tajā pašā pirmajā lapā, paskatoties drusku zemāk, var atrast gan galda spēles, gan spēļu konsoles.

Arī pati lapa man liekas diezgan veiksmīgi nostrādāta, kas, ņemot vērā manu agrāko darbību web lapu izstrādē, nemaz tik bieži nenotiek. Vienkāršs, gaumīgs dizains, nepieciešamie satura elementi un nekā lieka. Vienkārši un smuki.

Kāpēc es vispār par to visu rakstu? Viss sākās ar to, ka pie viņiem nopirku Nintendo Wii. Diemžēl ātri vien atklāju, ka mājās pieslēgt to pie monitora (jo TV man nav) ir problemātiski – Adaptec GameBridge prot apieties tikai ar ASV signālu (NTSC), nevis Eiropas (PAL). Labākais, ko varēju izspiest, bija sūdīgas kvalitātes melnbalta bilde. Tad nu izstāstīju problēmu pārdevējam un izteicu savu vēlmi atgriezt pirkumu. Kaut arī tas jau bija iemēģināts uz drauga TV (lai pārbaudītu, ka viss strādā) un izmesti plastmasas maisiņi, kuros bija aparāts un tā vadi un detaļas, Wii bez jebkādām problēmām tika pieņemts un tieši pēc 7 dienām izdotā naudas summa ievēlās atpakaļ manā kontā.

Esmu ļoti apmierināts ar šo Internet veikalu gan virtuālajā vidē, gan ar klientu apkalpošanas kvalitāti reālajā pasaulē. Ar Sandru jau nolēmām, ka turpmāk, ja dāvanu lokā būs galda spēles, noteikti lūkosimies tieši šī I-veikala virzienā.

P.S. Vēl viens jauks sīkums – ja var ticēt lapā teiktajam, tad no katra pirkuma Rotaļlietas.lv 50 santīmi nonāk Latvijas Bērnu Fondā – tā ir unikāla mūsu internetveikala akcija, kura darbojas no pirmās Rotaļlietas.lv darba dienas!. Man gan labāk patiktu, ja tie būtu procenti, nevis santīmi, bet labāk tā, nekā nekā.

1 Comment on “rotallietas.lv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*