Video prieki

Otrs ar “gaismas pierakstīšanu” saistīts jaunievedums manā dzīvē ir videospēļu video ieraksti (pateicoties GameBridge). Vakar beidzot sagaidīju pasūtīto S-Video kabeli PS2, kā arī God of War, ko tad arī uzreiz ieprovēju. S-Video dotie kvalitātes uzlabojumi ir jūtami – galvenokārt uz tekstu, savukārt pati spēle daudz neatpaliek no 2. daļas savā brutālumā un necenzētībā. >:D Visvairāk fascinē tieši galvenā varoņa Kratosa neapstādināmība, kas padara viņu par personāžu, kurš ne tikai jau kopš paša spēles sākuma ir visai dusmīgs uz pasauli un neapmierināts ar dzīvi, bet piedevām vēl katrs nākošais “ierindas” pretinieks vai titāniskais mitoloģijas monstrs, kam pēc izmēra, masas un spēka proporcijām būtu viņu jānoslauka no zemes virsas ar vienu pūtienu, spēj viņu vien vēl vairāk nokaitināt un par to attiecīgi “saņemt”. Un tā kā lielākā daļa bosiņu cīņu spēlē ir diezgan iespaidīgas, ienāca prātā piedokumentēt.

Sākumā mēģināju ierakstīt video ar to pašu programmu, ko izmantoju spēlēšanai – DScaler, bet nu īsti nesanāca (video nebija pareizais framereate, nebija skaņas, ja uzlika skaņu – nokārās). Tad viņu pašu lapā izlasīju, ka video ierakstīšana ir, pēc būtības, bonus funkcionalitāte beta stadijā. Tad nu ņēmu turpat ieteikto VirtualDub un aidā.

Un te ir rezultāts. Spēles otrajā inkarnācijā gan ir redzētas iespaidīgākas cīņas, un domāju, ka arī šinī pašā tādas būs, bet iesākumam būs labi arī ar šito.

(Te būtu jābūt smukam Flash video, bet kaut kādu iemeslu dēļ wordpress to izņem laukā. Pagaidām lai ir links: http://www.videogaga.lv/video?id=nuxpleijcqbvuvhsv.)

P.S. Var dabūt arī oriģinālo, drusku lielākas izšķirtspējas un tikpat drusku labākas kvalitātes video uz nepilniem 90 MB. Ja būs interese, palūgšu kaut kur servera vietu un te parādīsies saite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*