Kā saka, daļa taisnības ir katrā jokā…

Ja nu kāds vēl nav paspējis uzzināt.

Iz DB.lv:
Neiedomājamu muļķību pagājušā nedēļā izdarīja kāds 46 gadus vecs vīrietis, kurš aizdedzināja sērkociņu, lai apskatītos, cik daudz benzīna ir automašīnas bākā, informēja Katastrofu medicīnas centrs.

Kad pirmo reizi izlasīju bija pagrūti noticēt. Un manuprāt par pasalues (manu) samaitātību kaut ko liecina tas, ka nespēju noticēt nevis, ka cilvēks var būt tik stulbs (cilvēku stulbība mani jau sen kā nepārsteidz), bet gan ka kaut kas tāds var notikt pēc tam, kad tas nezcik gadus ir izmantots anekdotēs un multenēs tādā apjomā, ka vārds “klišeja” jau vairs pat nespēj tā īsti nokomunicēt faktisko atgremotības pakāpi. Brīnums, ka vāģis neuzgāja gaisā.

6 Comments on “Kā saka, daļa taisnības ir katrā jokā…

  1. Saki, ka neuzgāja? Es no tā raksta paliku neziņā, uzgāja vai nē. Bet riktīgi, es arī domāju, kā tas nācās. Vai jams domāja, ka visi tie joki ir pārspīlēti, vai tiešām nebija dzirdējis neko tādu, vai vnk bija pārāk izklaidīgs?

  2. Mārtiņ, Mārtiņ, tāds naivums tavā vecumā. :D
    Darvina balva…? Neatsauc neko atmiņā? Btw, diablo.lv ir pagājušā gada šamējās ieguvēju apraksts. :)

  3. varbūt daļa klišeju ir tik “klišejiskas”, ka cilvēki tām vairs netic?

    citas labas klišejas — ja mašīna ietriecas kaut vai kokā, tai noteikti jāizprāgst, savukārt apšaudes laikā mašīnu var lietot kā droši aizsegu. pieļauju, ka šīs pārbaudīt būs grūtāk :)

  4. nitro: Ar Holivudas mašīnu mītiem “Zebra” jau kaut kad ļoti sen eksperimentēja. No trieciena mašīna tā arī neuzsprāga un lodes gāja cauri kā sietam. Tā kā pareizi vien ir, ka netic. :)

    Starp citu, viens no viņu eksperimentiem bija tuvu pie tēmas – ar cigareti mēģināja aizdedzināt benzīnu. Nekas nesanāca, nācās beigās ar atklātu liesmu piesvilt. :)

  5. jā, to sižetu arī redzēju — vērtīga realitātes pārbaude :)
    ar benzīnu jau ir viltīgi: spēks tam ir sajaucoties ar gaisu, nevis, ja vienkārši aizdedzina kaut kur izlietu. par to es pats bērnībā dabūju vilties — saskatījies filmās par allaž sprāgstošo benzīnu, neko vairāk par dūmaini degošu liesmu dabūt nevarēju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*