Draugmale

Bija, vairs nav. Draugiem.lv ir atslēguši jebkādu iespēju piekļūt lietotāja vēstulēm ārpus portāla, līdz ar to programma ir neatgriezeniski nelietojama.

Maza utilīta dzīves atvieglošanai. Sūta paziņojumus par nelasītām draugiem.lv vēstulēm uz e-pastu, kā arī parāda ar Windows paziņojuma un ikonas maiņas palīdzību. Atšķirībā no draugiem.lv Mini, lieliski tiek galā ar proxy serveru uzstādījumiem.

4 Comments on “Draugmale

  1. zinot lielo draugiem faker/password stealer prevalence vajadzētu lai šāds risinājums būtu opensource :)

    • Vajadzētu. :) Kaut kad vēlāk arī būs. Pie draugu paroles jau tāpat nevar tikt, tā nekur netiek ne prasīta, ne ievadīta. Teorētiski var tikt vienīgi pie e-pasta paroles — bet arī no tā var izvairīties, ja tiešām gribās. Piemēram, uztaisot atsevišķu pastkastīti tikai paziņojumiem vai ar kādu tīkla uzraudzības un analīzes rīku pārliecināties, ka programma nekur citur, kā pie draugiem.lv neslēdzas. Vai vienkārši gaidīt uz izejas kodu (būtu interesanti kādreiz papētīt, cik izejas koda prasītāju reāli paši kompilē programmu, ko pēc tam lietos, un cik vienkārši uz vārda notic, ka tas ir īstais kods pilnā apjomā un tāpat ņem jau gatavu .exe, kurš var būt un var arī nebūt publicētajam kodam atbilstošs).

  2. Ir labāka draugmale:
    1. ieejam draugiem.lv
    2. spiežam profila informācija
    3. *click* *click* “dzēst profilu”
    3. confirm, confirm, next, next, ok, ok
    4. ???
    4. Profit

    • Kā risināt zobusāpes, izmantojot galvas amputāciju – pirmajā uzmetienā šķiet skarbi, bet, tā padomājot loģiski par to, nepārspējami efektīvs risinājums. :D
      Ja tikai kāds varētu skriptu uzrakstīt, man slinkums to ar ķepiņām darīt. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*