Priecīgas Vinterīnmas!

Visi, kas nerubī, kas ir Vinterīnmas, aizskrien uz http://wintereenmas.com/ (tas nekas, ka tur vēl pērnā gada info stāv, nekas, izņemot datumus, nav mainījies) un kļūst par matu gudrāki. Pārējie – sveiciens tuvojošos svētkos, lai miers virs zemes un cilvēkiem labas spēles! Saraujam (nu labi, sarausim) uz nebēdu (es jau plastmasas ģitāriņu nopirku un uz atvaļinājumu pieteicos)! :)

3 Comments on “Priecīgas Vinterīnmas!

  1. Nu Ok, ieskaitīsim Zoli! :) Un pēc wintereenmas atcerēsimies Church of Gaming. Tur es ar savām 26 kārtīm, Fallout un NSF Porsche esmu pat Ok. :D

  2. Eh.. Redzēs, vai es paspēšu nokārtot visus eksāmenus pirms tam. Gan jau ka nē, bet nu jāmēģina:)

  3. Church of Gaming nav priekš manis, tāpat, kā zole. Kārtīs pagaidām palieku pie erceniem (“Hearts” turpat no Windows) un acītes (“BlackJack”).
    No Fallout parambāju Fallout Tactics, bet apmēram pie supermutantiem piegriezās (tāpat, kā iepriekšējās 8 reizes). Baigi monotonā un save/load paliek.
    Līdz Vinterīnmām plānoju līdz mājām atvest un iemēģināt jauno GeForce 8800 GT, lai tad varētu beidzot Guitar Hero III uzspēlēt ar normālu grafiku (un nu jau arī ar retro stilā klabošu plastmasas ģitāriņu ;D) un iemēģināt visu to Half-Life 2 sāgu. Vobšem plāni ir, bet esmu atvērts ieteikumiem. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*