Rīcības plāns ugunsgrēka gadījumiem

No Antilāča Meža draugiem.lv dienasgrāmatas:

Turpmākais rīcības plāns ir saistošs visām personām, kas atrodas manā istabā vai tiešā tās tuvumā brīdī, kad tajā sākas, notiek vai drīzumā solās notikt ugunsgrēks.

1. Pārliecinieties, vai tas ir ugunsgrēks. Iespējams, ka es vienkārši smēķēju. Vai dators deg. Vai varbūt es slauku grīdu. Varbūt, ka tas ir kāds svarīgs ķīmisks eksperiments.
2. Aizmirstiet par evakuāciju. Īsti vīri nekur nemūk. Ja tu aizmuksi tikai tāpēc, ka māja ir liesmās, tad kā tu pēc tam ieskatīsies manās nokvēpušajās acīs?
3. Aizmirstiet par visādu tur avārijas dienestu saukšanu. Kad jēl viņi ir ko labu paveikuši? Salies visu ar ūdeni un sāks prasīt, a kas dega, kāpēc dega, un kāpēc nišā k-kāds svina konteiners ar zaļu gaismu spīd. Nafig. Īsti vīri visu paši izdara.
4. Nemēģiniet atslēgt elektrību. Pirmkārt, dators izslēgsies, otrkārt – tāpat tos vadus no maģistrālās līnijas noraut tik viegli nevar. Korķus nav jēgas skrūvēt, atslēdza jau pirms pieciem gadiem.
5. Nelietojiet ūdeni vai dzēšamos līdzekļus. Saliesiet kompi un man garantiju anulēs. Vai grāmatas sapelēs. Un tajās biksēs man rīt uz darbu jāiet, slapjas nederēs. Segu neaiztikt. Ja nevari nodzēst ar skatienu, jomajo, nemaz nemēģini.
6. Ja ugunsgrēka dzēšana lepnā vientulībā, izmantojot skatienu, neiedarbojas, pārbaudiet vēlreiz, vai tas tiešām ir ugunsgrēks. Varbūt es mēģinu smēķēt, a tu tur blenz uz mani. (Atgriezties uz 1. punktu.)
7. Ja tu esi ar mieru dzīvot visu mūžu ar apziņu, ka esi pussy, drīkst aizvākt vērtīgās mantas. VISAS. Un saudzīgi, jomajo, nekādas mešanas pa logu! Noliec uz palodzes, izlec un tad paņem un saudzīgi noliec. Ja citādi nevar, lec atmuguriski ārā pa logu, ar savu ķermeni amortizējot triecienu. Tu tāpat esi pussy.
8. Kad visas mantas ir izvāktas, aizslēdz durvis un aizver logus. Tā jau slikti, nevajag, lai kaimiņi blenztu iekšā. Jā, pilnīgi pareizi, ja reiz tu esi tur iekšā, paliec un pieskati, lai neviens cits tur neiet. Drīksti uzsmēķēt.
9. Evakuācijas plāns (NELIETOT!!!)

TU => => => => => Nonākot šeit iekliedzies “We all gonna die/The roof, the roof, the roof…” => => => DURVIS

Evakuācijas ceļš ir marķēts ar misiņa stieņiem un Deasert Eagle lodēm – tu taču necerēji, ka es ļaušu skriet prom no sava dzīvokļa psihopātam, kas kaut ko auro?
Bet jā, tu to tāpat nelietosi.

10. Tuvākais ugunsdzēšamais: es ieteiktu izmantot t/c “Depo”. Nomaļa vieta, apsardze un policija tik drīz neatbrauks. Un nafig tev ugunsdzēšamo, kriminālais kleptomān, tāpat tu nedrīksti šamējo lietot…

/Tas tā. 1. Lasīju ugunsdrošības plānu savā fakultātē. 2. 5 minūtes šodien nebīja ko darīt./ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*